درمان سیاتیک در غمز
درد سیاتیک دردی است از کمر شروع شده و در باسن، ساق پا و گاهی در کف پا نیز احساس میشود. این درد به طور ناگهانی ایجاد شده و به تدریج افزایش مییابد و مانع از انجام فعالیتهای روزمره فرد میشود. پیشنهاد میکنیم جهت رفع گرفتگی عصب سیاتیک به جای مصرف داروهای شیمیایی، سراغ طب سنتی و درمان سیاتیک با غمز و دلک بروید تا خیلی زود از این درد خلاص شوید. رگ گیری سیاتیک یا غمز یکی از بهترین روشهای درمانی طب سنتی است که جهت بهبود درد سیاتیک استفاده میشود. در این نوشته قصد شما را با درمان سیاتیک با غمز بیشتر آشنا کنیم.
درد سیاتیک چیست؟
درد سیاتیک از قسمت تحتانی ستون فقرات شروع شده و تا ران و پاها منتشر میشود. این درد معمولا یک طرفه است ولی گاهی دو طرف بدن فرد را نیز درگیر میکند. شما ممکن است درد سیاتیک را به صورت دردهای خفیف یا شدید تجربه کنید. هم چنین نشستن طولانی مدت، عطسه و سرفه میتواند موجب تشدید این درد شود.
دلایل درد سیاتیک
شرایط بسیاری ممکن است باعث بروز درد سیاتیک شود که میتوان به بیماریهای داخلی لگن، تومورهای عصب سیاتیک، فشرده شدن عصب سیاتیک و غیره اشاره کرد. در ادامه به رایجترین دلایل بروز این درد میپردازیم.
بیرون زدگی دیسک
مهرههای ستون فقرات توسط غضروف از هم جدا میشوند. این غصروفها موجب نرم شدن مفصلها هنگام حرکت میگردند. هنگامی که قسمتی از غصروف پاره میشود بیرون زدگی دیسک ایجاد شده که ممکن است ماده درونی داخل دیسک بیرون بزند و باعث ایجاد فشار بر عصب سیاتیک و درنتیجه بروز درد در کمر و پاها شود که به آن درد سیاتیک میگویند.
تنگی کانال نخاعی ستون مهرهها
در داخل کانالی در ستون فقرات، رشتههای عصبی و نخاع عبور میکنند. دلایل مختلفی ممکن است باعث تنگی کانال شود که موجب ایجاد فشار بر نخاع و عصب سیاتیک میگردد.
اسپوندیلوزیس
اسپوندیلوزیس بر اثر فرسودگی استخوانها ایجاد میشود. زمانی که یکی از مهرههای ستون فقرات به مهره دیگر فشار وارد کند؛ موجب ایجاد فشار بر عصب سیاتیک میگردد.
سندروم پیریفورمیس
سندروم پیریفورمیس یکی از اختلالات نادر ماهیچهای است که در ماهیچه پیریفورمیس رخ میدهد. این ماهیچه قسمت انتهایی ستون فقرات را به ماهیچه ران متصل میکند و در صورتی که بنا به دلایلی دچار گرفتگی یا انقباض شود باعث ایجاد درد عصب سیاتیک میشود. این اختلالات معمولا به دلایل مختلفی همچون نشستن طولانی مدت و افتادن روی زمین ایجاد میشود که باعث بروز درد سیاتیک میگردد. در طب سنتی روشهای زیادی وجود دارد که به درمان این درد کمک میکند. یکی از موثرترین راههای درمان طبیعی درد سیاتیک، درمان سیاتیک با غمز است که میتواند شما را از این درد نجات دهد.
غمز چیست ؟
غمز که به اصطلاح به آن رگ گیری نیز گفته میشود یک نوع ماساژ مخصوص است که در درمان بسیاری از بیماریها و بهبود انواع دردها از جمله درد سیاتیک موثر میباشد. درمان سیاتیک با غمز در واقع همراه با ماساژ است. جالب است بدانید زمانی که غمز انجام میشود، ماساژ هم صورت میگیرد. به همین دلیل میتوان غمز را بخش از ماساژ در نظر گرفت.
درمان سیاتیک با غمز
همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم اگر عصب سیاتیک به دلایل مختلف تحت فشار قرار بگیرد، فرد دچار درد سیاتیک میشود. پیشنهاد میکنیم قبل از اینکه به جراحی نیاز پیدا کنید از طریق غمز درد خود را از بین ببرید. غمز نوعی ماساژ پزشکی در طب سنتی است که علاوه بر درمان سیاتیک در تسکین دردهای عضلانی و محدودیتهای حرکتی مفاصل نیز موثر میباشد. بسیاری از افراد زمانی که دچار گرفتگی عصب سیاتیک میشوند، سراغ جراحیهای سخت با هزینههای بالا میروند؛ در حالیکه جراحی تنها راه حل این مشکل نیست. امروزه طب سنتی با ارائه روشهای درمانی مختلف مانند ماساژ درمانی ، طب سوزنی و .... میتواند به درمان بسیاری از بیماری کمک کند. درمان سیاتیک با غمز یک درمان موثر برای رهایی از این درد است. فراموش نکنید رگ گیری باید توسط افراد متخصص در طب سنتی انجام شود در غیر این صورت باعث بروز آسیبهای جدی به فرد میشود.
درمان سیاتیک با غمز در بارداری
گرفتگی عصب سیاتیک یکی از مشکلاتی است که برخی از زنان در دوران بارداری آن را تجربه میکنند. به نظر شما دلیل درد سیاتیک در بارداری چیست؟ برخی از خانمها تصور میکنند که دلیل گرفتگی عصب سیاتیک به خاطر افزایش وزن است اما این باور کاملا اشتباه میباشد. بلکه دلیل سیاتیک بارداری شل شدگی رباطها به خاطر تغییرات هورمونی است. رباط وظیفه ثابت نگه داشتن ستون فقرات و محافظت از دیسک ها را برعهده دارد. شل شدگی رباطها باعث جابهجایی ستون فقرات و درنتیجه موجب ایجاد فشار به عصب سیاتیک میشود. درمان سیاتیک با غمز یکی از روشهای درمانی طب سنتی است که منجر به بهبود درد سیاتیک در دوران بارداری میشود.
غمز به درمان چه بیماریهایی کمک میکند
- درمان میگرن و انواع سردرد
- درمان درد گردن، کتف و شانهها
- بهبود درد و محدودیت حرکتی مفاصل
- درد ستون فقرات
- انواع دردهای عضلانی و اسکلتی
- درمان دیسک کمر و دیسک گردن
- بیحسی و گز گز اندامهای مختلف بدن
- درمان قلنج های شکمی
- خشکی مفصل شانه
- کج شدن صورت، اسپاسم عضلانی
- درمان زانو درد به دلیل بالا و پایین رفتن از پله
چرا درمان سیاتیک با غمز باید توسط پزشک متخصص انجام میشود؟
اولین قدم برای درمان سیاتیک با غمز این است که مطمئن شوید که این درد ناشی از گرفتگی عصب سیاتیک است. پزشک متخصص بعد از معاینه و انجام چند آزمایش این بیماری را تشخیص میدهد. بعد از آن پزشک اقدام به درمان سیاتیک با غمز میکند. البته ممکن است در کنار آن روشهای درمانی دیگری نیز نیاز باشد. توجه داشته باشید که فقط پزشک متخصص میتواند بهترین درمان را برای این بیماری انجام دهد و با رگ گیری سیاتیک به درمان آن کمک کند. در صورت مراجعه به افراد غیر متخصص در این زمینه احتمال عود کردن این بیماری وجود دارد.
طب سنتی در درمان سیاتیک
همانطور که میدانید طب سنتی به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکند و از این رو امروزه بسیاری از افراد جهت تسکین درد و بهبود انواع بیماریها به سمت طب سنتی روی آوردهاند. درد سیاتیک یکی از شایعترین دردها است که از دلایل ابتلا به آن میتوان به استرس و اضطراب، جابهجایی دیسک و غیره اشاره کرد. درمان سیاتیک با غمز یک روش موثر برای درمان این درد است. جهت تشخیص سیاتیک باید به پزشک متخصص مراجعه کنید تا با معاینه و عکس برداری، علت اصلی آن را پیدا و جهت درمان آن اقدام کند. پزشک متخصص ممکن است در کنار درمان سیاتیک با غمز از روشهای درمانی دیگری نیز استفاده کند تا به بهبود سریعتر این بیماری کمک نماید.
خدمات آموزشی سایت طبیب سرا
طب سنتی علاوه بر اینکه هنر گیاهشناسی نیازمند علم و آموزش در این حوزه است چرا که امور مرتبط با درمان و سلامت اگر با دانش کافی در آن عمل نشود ممکن است باعث تلفات جانی گردد. از این رو دکتر صمیمی (مدرس بین المللی عنبیه شناسی) تصمیم بر برگذاری دوره عنبیه شناسی به کرده است .
برای هاهنگی و شرکت در دوره عنبیه شناسی روی شماره کلیک کنید : 09126867182