دوره آموزشی جااندازی و دررفتگی
کلاس جااندازی و دررفتگی
مدرس | استاد احمدرضا شمیرانی |
زمان برگزاری کلاس | کارگاه آموزشی یک روزه ساعت ۱۰ الی ۱۶ |
مدرک | اعطای مدرک معتبر |
قیمت تقریبی کلاس جااندازی و دررفتگی | حدود 1.000.000 تومان |
هزینه دوره آموزش جااندازی و دررفتگی
مبلغ تقریبی شهریه دوره آموزشی جااندازی و دررفتگی Subduction and dislocation training حدود 1.000.000 تومان می باشد.
برای اطلاعات بیشتر و رزرو دوره آموزشی جااندازی و دررفتگی با شماره 09126867182 تماس بگیرید.
سرفصل های آموزشی کلاس جااندازی و دررفتگی
- آناتومی
- جااندازی و در رفتگی مفاصل
- فک
- بینی
- گردن
- انحرافات لگنی مهره های گردنی و سینه ای و...
دوره آموزش جااندازی و دررفتگی طبیب سرا شامل آناتومی جااندازی و دررفتگی مفاصل، فک، بینی، گردن، انحرافات لگنی، مهرههای گردنی و سینه ای و غیره است. این دوره آموزشی برای پزشکان، پرستاران، کادر درمان و دانشجویان و فارغالتحصیلان رشته پزشکی مناسب میباشد. با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با این دوره آموزشی آشنا کنیم.
آموزش جااندازی و دررفتگی مفصل شانه
دررفتگی شانه یکی از شایعترین انواع دررفتگی است که در این دوره آموزشی به طور کامل به آن پرداخته میشود. در ادامه به صورت مختصر به آنچه در سرفصل دررفتگی شانه یاد میگیرید اشاره میکنیم.
انواع دررفتگی شانه
دررفتگی قدامی شانه
در رفتگی قدامی شانه یکی از شایع ترین نوع دررفتگی است که در آن سر استخوان بازو از حفره گلنوئید خارج میشود. زمانی که فرد با کف دست یا بر روی شانه زمین میافتد این نوع دررفتگی اتفاق میافتد. معمولا زمانی که فرد برای جلوگیری از زمین خوردن دست خود را به سمت جلو میآورد، کف دست به زمین برخورد میکند و همین باعث دررفتگی قدامی شانه میشود.
دررفتگی خلفی شانه
نوع دیگر دررفتگی شانه، دررفتگی خلفی شانه است. اگر به صورت مستقیم ضربه به جلوی شانه وارد شود، سر استخوان به سمت خلف گلنوئید حرکت میکند که به آن دررفتگی خلفی شانه میگویند. این نوع دررفتگی مفصل شانه ممکن است به دلیل برق گرفتگی و تشنج فرد رخ دهد.
آموزش جااندازی مفصل شانه
زمانی که مفصل دچار دررفتگی شود، درمان های مختلفی برای آن وجود دارد که یکی از آنها جااندازی است. جااندازی مفصل به دو صورت انجام میشود. جااندازی مفصل که بدون جراحی انجام میشود را جااندازی بسته و جااندازی که نیاز به جراحی داشته باشد را جااندازی باز میگویند. برای جااندازی مفصل، استخوان بازو که از جایش در سوکت شانه در آمده، سرجایش بازگردانده میشود. اینکه کدام جااندازی برای بیمار مناسبتر است بستگی به میزان آسیبهای همراه با دررفتگی مانند آسیب بافتهای نرم و خود مفصل یا شکستگی استخوان دارد. جااندازی یک کار تخصصی است و نیاز به آموزش دارد. در دوره آموزش جااندازی و دررفتگی طبیب سرا به طور کامل به کارآموزان گرامی آموزش داده میشود.
آموزش جااندازی و دررفتگی لگن
یکی از انواع دررفتگی مفصل مربوط به لگن است. دررفتگی لگن بسیار دردناک است و ممکن است موجب پارگی و کشیدگی عروق خونی، اعصاب، رباط، عضلات و سایر بافتهای نرم شود. هم چنین در رفتگی لگن ممکن است باعث نکروز استخوانی و مرگ آن و آسیب دیدگی عصب سیاتیک نیز شود. در صورتی که این آسیب جدی باشد میتواند موجب محدودیت حرکتی در فرد گردد. در دوره آموزش جااندازی و دررفتگی به راههای تشخیص این نوع دررفتگی اشاره خواهد شد.
آموزش انواع روش جااندازی لگن
جا انداختن لگن به روش آلیس
جااندازی لگن به روش آلیس یکی از مباحثی است که در این دوره آموزشی به آن اشاره میشود. در این روش ابتدا درمانگر باید دست خود را در روی ناحیه نی پروکسیمال بیمار قرار دهد و سپس با ایجاد تراکشن محوری، باید به کشش زانو به سمت بالا بپردازد.
جا انداختن لگن به روش کاپیتان مورگان
یکی از انواع روش های جااندازی لگن، روش کاپیتان مورگان است. توجه داشته باشید انجام هر یک از روش ها نیاز به گذراندن دوره آموزشی دارد در غیر صورت ممکن است به سایر بافتهای ناحیه آسیب وارد شود. این روش به این صورت است که ابتدا درمانگر باید پای خود را روی قسمت پایین تخت و به سمت ناحیه آسیب دیده لگن قرار دهد. سپس زانوی سمت آسیب دیده را روی زانوی خود بگذارد. به علاوه جهت ایجاد تراکشن محوری باید به چرخش پای خود بپردازد و در آخر زانوی آسیب دیده بیمار را به سمت پایین بکشد. در دوره آموزش جااندازی و دررفتگی به صورت کامل به این مبحث پرداخته میشود.
جا انداختن لگن به روش ویستلر
در جااندازی لگن به روش ویستلر، ابتدا بیمار باید روی تخت دراز بکشد و هر دو زانوی خود را در زاویه ۱۳۰ درجه قرار دهد. سپس درمانگر باید یکی از بازوهای خود را زیر ناحیه زانوی سمت آسیب دیده قرار بدهد و زانوی سالم بیمار را با دست نگه دارد. سپس با دست دیگر خود، زانوی سمت آسیب دیده را نگه دارد تا آن را به تخت محکم کند.
جا انداختن لگن به روش Rocket launcher
یکی دیگر از انواع روش های جااندازی لگن، روش Rocket launcher میباشد. در این روش، درمانگر روی کمر فرد آسیب دیده قرار میگیرد. سپس زانوی آسیب دیده را روی شانه خود میگذارد و آن را به سمت داخل و پای بیمار را به سمت بیرون فشار میدهد. در آخر شانه خود را بالا میآورد و زانوی آسیب دیده را به سمت پایین هل میدهد.
آموزش جااندازی بینی
جااندازی بینی یکی دیگر از سرفصل های این دوره آموزشی است. ممکن است بینی به دلایل متعددی از جمله ضربه، تصادف رانندگی، سقوط و غیره دچار شکستگی شود. در دوره جااندازی و دررفتگی به صور کامل علایم شکستگی بینی و روش صحیح جاانداختن بینی آموزش داده میشود. یکی از نکات مهم که در جااندازی بینی باید به آن توجه کرد این است باید بلافاصله بعد از ضربه جااندازی انجام شود در غیر این صورت باید چند روز صبر کرد تا ورم بینی بیمار کاهش پیدا کند. در دوره آموزش جااندازی و دررفتگی به طور کامل روش جااندازی بینی آموزش داده میشود.
آموزش جااندازی و دررفتگی فک
دررفتگی فک یکی از سرفصل های دوره آموزشی جااندازی و دررفتگی مفاصل است. دررفتگی فک با شکستگی فک فرق دارد. در دررفتگی فک، مکان فک تحتانی تغییر میکند ولی در شکستنی صورت فرد ورم مینماید. ممکن است فرد در اثر ضربات شدید دچار دررفتگی در ناحیه فک شود. از علایم تشخیص دررفتگی فک میتوان به درد شدید در این ناحیه اشاره کرد. همچنین موجب محدودیت شدن حرکات در فک و مشکلاتی هنگام غذا خوردن و تنفس بیمار میگردد.
آموزش جااندازی فک
در این دوره آموزشی بعد از راههای تشخیص دررفتگی، به روش جااندازی فک پرداخته میگردد. جاانداختن فک به صورت سرپایی انجام میشود و نیاز به تخصص و کسب مهارت لازم دارد. در این روش، بیمار دهان خود را باز کرده و درمانگر باید انگشت خود را داخل دهان و روی دندان عقبی قرار دهد و بقیه انگشت های خود زیر فک بیمار نگه دارد. سپس به آرامی استخوان فک را در جای قبلی خود برمیگرداند. توجه داشته باشید شاید انجام این کار در تئوری ساده به نظر برسد ولی یک کار کاملا تخصصی است.
آموزش جااندازی و دررفتگی گردن
دررفتگی مهرههای گردن یکی از سرفصل های دوره آموزش جااندازی و دررفتگی است. زمانی که یکی از مهره های گردن نسبت به مهره دیگر در ستون فقرات جابهجا میشود به آن دررفتگی گردن میگویند. جابجایی مهره گردن باعث نیم دررفتگی یا دررفتگی کامل ستون فقرات گردن و آسیب به طناب نخاعی میگردد. دررفتگی مهرههای گردن به دلیل آسیب ترومایی یا تخریب (فتق یا هرنی) دیسک ها میباشد.
آموزش جا انداختن ديسک گردن
یکی از نکاتی که در جااندازی دیسک گردن اهمیت دارد، تخصص کافی است. فردی که این کار را انجام میدهد باید به خوبی آموزش دیده باشد در غیر این صورت ممکن است به بیمار آسیب جدی وارد شود. شما میتوانید در دوره آموزش جااندازی طبیب سرا زیرا نظر اساتید مجرب مهارت های لازم را کسب میکنید. برای جا اندازی دیسک، از کشش گردن استفاده میشود که یک کار کاملا تخصصی است. دو روش پرکاربرد در این زمینه برای درمان بیرونزدگی مهره های گردن وجود دارد که در این دوره آموزشی به آن اشاره میشود که در ادامه به صورت مختصر به آن اشاره میکنیم.
کشش دستی برای درمان بیرونزدگی دیسک گردن
روش کشش دستی برای اصلاح زاویه ستون و جا اندازی بیرونزدگی دیسک استفاده میشود. در صورتی که کشش در زاویه و جهت مناسب اعمال شود جااندازی با موفقیت انجام میشود. فراموش نکنید که آموزش جا انداختن مهره گردن باید توسط افرادی انجام شود که در این زمینه از تبحر کافی برخوردار هستند. در دوره جااندازی و در رفتگی طبیب سرا به صورت کامل آموزشهای لازم داده میشود.
کشش مکانیکال برای جا انداختن دیسک
یکی دیگر از روشهای جا اندازی دیسک گردن، روش کشش مکانیکال است. این کار با استفاده از دستگاه مخصوص انجام میشود و ازاینرو جزو روشهای سنتی درمان فتق گردن به شمار نمیرود. در این روش هم باید نیروی مشخصی در زاویه خاص اعمال شود.
طول دوره آموزش جااندازی و دررفتگی مفصل طبیب سرا
همانطور که مطالعه کردید جااندازی مفصل یک کار تخصصی است و اگر قصد دارید اینکار را انجام دهید حتما باید در کلاس های آموزش جااندازی و دررفتگی شرکت کنید. طبیب سرا برای پزشکان، پرستاران، دانشجویان و فارغالتحصیلان رشته پزشکی دوره آموزشی جااندازی و در رفتگی برگزار میکند. در این دوره تمام تکنیک های لازم در این یک جلسه و به صورت فشرده به کارآموزان عزیز آموزش داده میشود.
آموزش جااندازی و دررفتگی مفاصل برای چه افرادی مناسب است؟
پزشکان، پرستاران، دانشجویان و فارغالتحصیلان پزشکی و افرادی که میخواهند در زمینه جااندازی مفاصل به صورت تخصصی فعالیت کنند؛ میتوانند در دوره آموزش جااندازی و دررفتگی طبیب سرا شرکت کنند. این دوره زیر نظر اساتید متخصص و مجرب برگزار میشود. جهت رزرو و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شمارههای موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.